REITDIEP

DE STADLANDER: GUNSTIG GELEGEN TUSSEN STADSHART EN LANDSCHAP

De Stadlander maakt onderdeel uit van Reitdiep, een jonge woonwijk ten noordwesten van de bruisende stadshart van Groningen. Hier woon je aan de rand van de stad en het Groninger platteland. Als bewoner van De Stadlander ervaar je de voordelen van een rustige, kinderrijke woonbuurt met veel water en groen. In een mum van tijd fiets of wandel je naar de omliggende natuurgebieden. Hier kom je echt tot rust na een drukke werkdag. Het landschap dat Reitdiep omlijst is bovendien een van de oudste cultuurlandschappen van West-Europa, met eeuwenoude wierdedorpen, dijken en kolken.

VOORZIENINGEN VAN REITDIEP BINNEN HANDBEREIK

Voor de dagelijkse boodschappen kun je onder meer terecht bij een grote supermarkt aan de stadsjachthaven in de wijk. Vanaf je nieuwe woning aan De Stadlander wandel je hier al in een paar minuten naar toe. Heb je jonge kinderen? In Reitdiep vind je twee basisscholen en twee kinderdagverblijven. Daarnaast ligt het Zernikecomplex ofwel Zernike Campus Groningen op slechts een paar minuten fietsen. Net als tal van sportvoorzieningen.

OPTIMALE BEREIKBAARHEID

Het waterrijke Reitdiep ligt aan de rand van uitgestrekt natuurgebied. Toch ben je na tien minuten fietsen al in het centrum van Groningen. Met de auto rijd je vanaf je nieuwe huis zo de ringweg op. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het openbaar vervoer. Dankzij de nabijgelegen bushalte met transferium ben je zo in de binnenstad of op het centraal station. Makkelijk toch?

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Ontvang relevante updates over Stadlanderreitdiep.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.